• гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер
  • +359 877 325 461
  • info@sportsmedicinedoctor.eu
гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер

Zero Point компресионни облекла за спорт и възстановяване

 

 

ZeroPoint  е финландска компания за производство на облекла с медицинска градирана компресия.

 

Защо с компресия? 

Излишното натоваване на венозните клапи, които носят кръвта към сърцето, може да предизвика възпалението им. Ръцете и краката ще се чувстват тежки и уморени.Продуктите за компресия засилват циркулацията чрез подобряване на функцията на венозните клапи.Уморените мускули получават повече кислород, което води до по-доброто им възстановяване.Мехничното налягане, създадено върху дълбоката лимфна система, подпомага извеждането на метаболитните отпадъци. Така, умората, тежестта на крайниците се намалява значително, благодарение на компресията от облеклото.

 

ZeroPoint  медицински градирана компресия

 

Първите продукти с компресия бяха значително прости, с еднакво компресиране в цялата дреха. В ZeroPoint приемаме сериозно компресията. Ние сме регистрирани в FDA като медицинско изделие. Ние използваме усъвършенствана, медицински градирана компресия във всички чорапи, ръкави и облекла.Нашите специфични тъкани създават най-силанта компресия около глезена и китката, която постепенно намалява нагоре по подбедрицата и ръката, за да траснпортира ефективно кръвта към сърцето и да сукори отделянето на млечната киселина, която е основата за мускулната умора.Нивата на еластинчост и компресия са вианги проектирани за конкретна употреба.

ZeroPoint  произвежда само компресия и в резултат на това използва много усъвършенстван подход, който прилага правилното количество компресия върху конкретните мускули в зависимост от това къде контактува с тялото ви и каква е мускулатурата ви.Провеждаме обширни проучвания с университети, спортисти и спортни лаборатории, за д аопределим точните количества компресия, къде се прилага и как влияе върху мускулната работа и възстановяване.Това, което постигнахме е прецизно прилягане на тъканите към тялото, така че да получите оптимална ползва от употребата на този вид изключително качествени облекла. 

 

Physio Spotiva  предлага пълната гама висококачествени компресионни облека ZeroPoint, включваща компресионни чорапи с различно предназначение, компресионни клинове, компресионни фанелки. Може да ги поръчате само с едно обаждане по телефона.