• гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер
  • +359 877 325 461
  • info@sportsmedicinedoctor.eu
гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер

Д-р Енчо Стоянов е с опит в областта на спортната медицина над 22 години. Професионалната му кариера преминава през участие в разнообразни спортни национални отбори в следните спортове - футбол, колоездене, биатлон, баскетбол, волейбол, муай-тай. Развитието му продължава със създаването на частна практика в гр. Бургас от 2008 година насам.

                                                                                                    ИНВЕСТИРАЙТЕ ВЪВ ВАШЕТО ЗДРАВЕ ДНЕС

                                                                     ТОВА Е МОЖЕ БИ НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО НЯКОГА ЩЕ НАПРАВИТЕ

Ние от Physio Sportiva сме малка работилница за вашите малки и големи проблеми по ходовата ви част. Резултатите, които искате, може да постигнете с нашите усилия. Фокусираме се не само върху проблемът Ви, а и в други фактори свързани с него. Нашата спортно медицинска практика предлага поредица от нетрадиционни услуги, някои от тях дори уникални за нашата страна.

Най-съществената част от нашата работа включва:
Работа с професионални атлети

Ние предлагаме пълна гама от услуги и клинична експертиза нужна на един професионален отбор. Така че, отборът да е в топ форма когато се състезава. Доверили са ни се няколко професионални отбора и множество индивидуални спортисти на национално ниво. Правим задълбочена експертиза на проблема, за който ни посещавате. Така може да положим изключителни грижи за да сме Ви максимално полезни.

Работим и с хора активни в свободното си време, и с хора нямащи нищо общо със спорта, но имащи проблеми по ходовата си част

Готови сме да помогнем на всички, които имат малък или голям проблем, получен преди ден, два или преди месеци наред, дори години. Работим еднакво както с професионални състезатели, така и с хора активни в свободното си време, с ветерани, с аматьори, с начинаещи, с деца. Ние сме уникална практика и нашата цел е да помогнем на повече хора.

Бърза и точна диагноза

Това е нашата цел още от първото Ви посещение. Да сте наясно какво се е случило с Вас, за да не ви размотаваме безсмислено, както най-често се случва с пациентите днес ходейки при поредният невролог, и не добре подготвен ортопед. Ще Ви зададем много въпроси, отговорите на които ще ни помогнат да поставим точната диагноза. Точната диагноза ще ни позволи да разберем патологията и етапа на вашият проблем. Това ще определи от какво лечение се нуждаете. Разбирането защо тази част от тялото Ви страда е основната част от мениджмънта на проблема Ви. Страдащата част на тялото Ви често е “жертва“ на серия от проблеми във вашето тяло.

Какво да очаквате от Physio Sportiva?

В края на вашето посещение Вие ще имате добро разбиране за вашият проблем и неговият актуален стадий.

Ние мислим малко по-различно

Когато вземате преки пътища в живота, често установявате, че резултатите не са точно това, на което сте се надявали. Това е особено вярно с човешкото тяло. Ако се замислите- няма преки пътища в еволюцията. Ако целата Ви е крайна промяна, то тогава трябва да надграждате от долу. Полагането на добра основа и изграждането на необходимите умения,за да възвърнете вярата и увереността в тялото си, е ключът към успеха. Но, както можете да си представите, това отнема време.

Иновативно лечение

Ние помагаме на професионалните състезатели и всички други пациенти бързо и сигурно да се завърнат в играта използвайки различни напреднали подходи за терапия приложими в елитният спорт. Възползвайте се от това.

Максимални резултати за минимално време

Тъй като ценим много Вашето време и желание за лечение най-правилно би било да Ви предложим лечение, което да Ви осигури максимални резултати за минимално време. Напълно реални неща.

Промяна още след първата терапевтична сесия

В повечето от случаите ще усетите промяна в състоянието си още след първото приложено лечение. Напълно реални неща.

Изключителни грижи

Да Ви завърнем по-скоро в играта/живота е всичко, което се стремим да направим за Вас като наши пациенти.Прилагаме индивидуален подход към всеки един пациент и изключителни грижи за постигане на максимален резултат от лечението. Напълно реални неща.

Ние от Physio Sportiva предлагаме разнообразие от нехирургично лечение, правейки така, че атлета да се завърне в играта за много кратко време. Напълно реални неща.

Лесен достъп без да бъдете вписвани в чакащи листи

Изключително много ценим Вашето време и сме съпричастни към Вашите здравословни проблеми. Вашето посещение при нас може да бъде много лесно и достъпно, без да е необходимо да се записвате в чакащи листи. Често е възможно да ни посетите в рамките на до 48 часа след първичният контакт с нас. Това гарантира и бързо разрешение на вашият здравословен проблем. Напълно реални неща.

Силно вярваме и оценяваме, че може да направите разлика между това което предлагаме при нас от Physio Sportiva и това което се предлага на други места.

 

            ИМАТЕ САМО ЕДНО ТЯЛО ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ. НЕКА ВИ ПОМОГНЕМ ДА СЕ ПОГРИЖИТЕ ЗА НЕГО.
Какво предлагаме

Ултразвуково изследване на мускулноскелетната система
Ултразвуково изследване на мускулноскелетната система

Ултразвуковото изследване на мускулно скелетната система извънредно много  напредна в последните години и дава отлична възможност за ранна и точна диагностика на проблеми по сухожилията, връзките, хрущялите, ставите и мускулите по цялото тяло.

Лазер терапия
Лазер терапия

Представете си живот без болка, без остра болка съвсем наскоро появила се, и без хронична болка от дълго време. Възможно ли е това? Напълно, с помощта на този вид терапия.

Радиална шоково вълнова терапия
Радиална шоково вълнова терапия

Терапевтичните резултати са намаляване и изчезване на болката, регенерация на засегнатите тъкани, разрушаване на калциевите отлагания по рамената, шиповете по петата и натрупаната съединителна тъкан там където не трябва да бъде.