• гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер
  • +359 877 325 461
  • info@sportsmedicinedoctor.eu
гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер

Zamst професионални ортопедични ортези

Zamst  е вълнение и смисъл на свободата, които могат да изпитат не само спортисти, а и всички дръзнали да достигнат своя предел на движение и възстановяване.

Единствения начин да се отвори ключ към победата е с агресивна решителност.Ето защо не трябва никога да подценявате собствения си потенциал.

Zamst  ви кара да вървите напред с вяра в собствените си сили и експлозивна сила. 

Ние знаем, че неограничен потенциал ви очаква, ако страстно продължите да прескачате бариерите пред вас.

Zamst   ще ви донесе още повече сила за вашите безкрайни предизвикателства.

Zamst ще ви помогне да издържите предизвикателствата ако се предизвикате до краен предел.  

Zamst  е производител на ортези и медицински продукти за професионални атлети, създадена 1993г от Nippon Sigmax Co., Ltd., производител на медицински изделия, която разработва и изпробва продукти в областта на ортопедията и спортната медицина в продължение на 45 години. Нашата мисия винаги е била да предлагаме продукти и услуги, които ще спомогнат за предотвратяване на нараняванията и подобряване на атлетичните показатели чрез включване на знанията и съветите на спортните лекари, треньорите, както и вслушване в самите спортисти. Качеството и функжионалността са причина много топ атлети, както професионалани така и аматьори да използват нашите продукти. Винаги се стремим да наваксаме последните резултати от световните проучвания.  

 

Physio Sportiva предлага пълната гама ортопедични ортези за всички стави на тялото, които ще направят възможни движенията ви и неминуемо ще спомогнат за пълното ви възстановяване след травми, операции. Разполагаме с ортези за раменна става, лакетна става, китка, колянна става, глезенна става, поясна област.