• гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер
  • +359 877 325 461
  • info@sportsmedicinedoctor.eu
гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер
Местоположение
  • Physio Sportiva
    гр. Бургас, п.к. 8018
    ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер
Информация за контакт
Работно време
  • Пон-Пет 08:00-19:00

Моля, всички пациенти желаещи да посетят офиса по спортна медицина да направят предварително записване на посоченият тел за контакти в работни дни от понеделник до петък от 8.00 до 19.00 часа. Прием на пациенти се извършва само след предварително уговорен ден и точен час. За уговорка за прием извън посоченото работно време, моля използвайте телефона за контакт. При невъзможност да посетите офиса от понеделник до петък, е възможно, след предварителна уговорка, това да стане през събота или неделя.

Моля, спазвайте точно уговореният час за прием. За отмяна на предварително уговорен час за прием моля, обадете се по телефона най-малко 24 часа преди това. При невъзможност да се посети офиса в денят на уговореното време моля, да се обадите по телефона за това.

Моля, по време на престоя в чакалнята, прегледа и извършването на манипулации и процедури в кабинета пациентите да не използват мобилните си телефони. Благодарим Ви за разбирането. Тютюнопушенето в сградата е абсолютно забранено.

Достигайки до комплекс “Перла“ в комплекс ж.к. “Зорница“ моля, не влизайте през бариерата му. В дясно преди нея има шивашко ателие Прокрафт. След него има офис за интериорен дизайн и мебели. Следва гаражната автоматична врата на сградата. След нея е Зъботехническа лаборатория и козметично студио. Вратата след него е входът на партерното помещение.

Вече имате и удобството да направите своята медицинска консултация използвайки Skype за връзка от която и част на света да сте. За да се осъществи консултацията е нужно да се договори предварително взаимно удобно време и да се заплати предварително сумата от 80.00 лв.

Изпратете запитване

За общи въпроси, моля, изпратете ни съобщение и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Полетата отбелязани със * са задължителни