• гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер
  • +359 877 325 461
  • info@sportsmedicinedoctor.eu
гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер

Индивидуални ортопедични стелки

Д-р Стоянов има удоволствието да Ви представи в Бургас съвременна и иновативна технология за професионален анализ на проблемите по вашите ходила и изработка на индивидуални ортопедични стелки от световният лидер в тази област, финландската компания FootBalance Unique as You. Стелките се изработват 100% по мярка, по вашите ходила за по-малко от 15 минути, което ги прави напълно уникални толкова колкото са самите ви ходила.

Човешките ходила са толкова важни колкото и всяка друга част от тялото. Те са тези, които дават лесна подвижност на човека. Някои от нас мислят ходилата за даденост и на тях се обръща внимание единствено когато ни заболят.Въпреки, че за тези, които имат проблеми, които са родени без ходила, или са претърпяли травма или друго сериозно заболяване по ходилата важността им е на първо място. Приети за даденост или не, ходилата са просто вълшебни.

 

                                                     Знайте ходилата си.  Те са вашата основа.

Предлагаме професионален анализ на походката ви използвайки най-съвременна технология на основата на изкуствен интелект. Podosmart  е интелигентен анализ който се извършва само за няколко минути и получаваме подробна информация за всички фази от походката по време на движение. Това е динамично изследване, от което ясно се разбира къде по хода на тялото са нарушенията в кинетичната верига и в каква посока трябва да се работи за да се коригират.  

Нашите ходила са основата на тялото ни. Колкото повече знем за тях, толкова повече можем да им помогнем за да ни служат за дълго време и да запазим подвижността си през годините и качеството си на живот. Често болките и дискомфорта по тялото ни произтичат от неправилно подравняване на ходилата ни. Ходилата на всеки са различни и често собствените ни ходила се различават едно от друго. Това едва ли го подозираме до момента когато сме на преглед и с изненада научаваме че е така.

Обадете се сега и запазете своят час за професионален анализ на проблемите по ходилата Ви
тел. +359 877325461