• гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер
  • +359 877 325 461
  • info@sportsmedicinedoctor.eu
гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер

Ултразвуково изследване на мускулноскелетната система

Ултразвуковото изследване на мускулно скелетната система извънредно много напредна в последните години и дава отлична възможност за ранна и точна диагностика на проблеми по сухожилията, връзките, хрущялите, ставите и мускулите по цялото тяло.

Д-р Е. Стоянов е обучаван от водещи специалисти в тази област по стандартите на Великобритания  за да може да Ви предложим реални резултати и максимално точна диагноза след направеното ултразвуково изследване.

В нашата практика това изследване се използва абсолютно рутинно за да сме максимално точни в диагнозата и мениджмънта на състоянието  на пациента. Често това изследване елиминира нуждата от скенер или ядрено магнитен резонанс.  С негова помощ прецизно направляваме локалното лечение за да сме сигурни, че на пациента е комфортно и да получим максимална възможност за успех от лечението.

Ползи от ултразвуковото изследване на мускулно скелетната система:

  • ултра съвременно диагностично средство
  • възможност да се оценят костната структура и меките тъкани- вашите сухожилия, връзки, мускули
  • приятно усещане от пациента, елиминирайки клаустрофобията и излагането на радиационно лъчение както при другите образни изследвания- рентген, скенер, магнитен резонанс
  • изследване на живо в момента, което дава възможност да се проследи процеса в динамика
  • ниска цена на изследване сравнено със скенера и ядрено магнитният резонанс
  • изследване и на здравата част, което дава възможност да се сравнят двете области
  • с напредналите технологии на ултразвуковото изследване имаме удобен и детайлен начин за оценка на състоянието на тъканите и възможността да “намерим болката“ на точното й място.

С помощта на този тест се диагностицират много широк кръг от състояния включващи сухожилни и мускулни скъсвания, разкъсвания на връзките, възпаления на сухожилията, мускулите, ревматоиден артрит, притискане на нервите и много други.

Детайлната снимка ни дава възможност да проникнем в анатомията на тялото Ви и да локализираме точната област на травмата или болката. Само по този начин сме сигурни, че нашето лечение достига правилното място–а вие получавате максимална полза от него и защита от увреждане на околните тъкани.

Обадете се сега и запазете своят час за изследване, тел. +359 877325461