• гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер
  • +359 877 325 461
  • info@sportsmedicinedoctor.eu
гр. Бургас, п.к. 8018, ж.к. “Зорница”, VIP комплекс Перла, партер

Спортна Физиотерапия

ФИЗИОТЕРАПИЯ

Ранната намеса на физиотерапията може да намали времето през което човек страда и има съществено значение да предотврати острият проблем да се превърне в хроничен. Физиотерапевтичното лечение, което предлагам с успех се използва при дегереративни, възпалителни, травматични, мускулно-ставни, неврологични, постоперативни състояния и заболявания.

Предлагаме професионална и съвременна физиотерапия, различна от известната и масово разпространената. Услугите в тази сфера, които предлагаме нямат нищо общо с тези по медицнските центрове и здравната(болната) каса.

РЕХАБИЛИТАЦИЯ

Тази част от лечението на заболяванията на опорнодвигателният апарат и травмите на ставите мускулите и сухожилията е изключително важна за функционалното възстановяване на увредената част от тялото. От рехабилитация се нуждаят както състоянията лекувани консервативно така и тези лекувани оперативно. Ще Ви предложим специален и индивидуален комплекс от упражнения, подходящ спрямо нивото на увредите които имате и стадият на проблемът ви. Ще научите как да направлявате вашето настоящо състояние, за да предотвратите появата му отново.